Fazan Online

Joaca Fazan in Limba Romana, Jocul Fazan pe irc

Fazan Online in Limba Romana este un super joc in care va trebui sa iti concentrezi toate cunostintele generate pe care le ai astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le are jocul si sa gasesti cuvintele care sa le folosesti pentru ai bloca pe toti.

Va multumim ca ati ales site-ul nostru sa jucati Fazan Online, Joc Fazan gratis – Cele mai noi jocuri cu Fazan online. Fazan Online este un joc in care iti vei testa nivelul de cunostine si pe care ti-l poti imbunatati . Va trebui sa raspunzi corect la toate intrebarile care sunt adresate in limba romana.

Descriere: Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele pentru ati bloca adversarii. Desfasurarea acestui joc e simpla: o persoana incepe cu un cuvant, iar urmatoarea continua cu ultimele 2 litere. Cine inchide, continua cu un cuvant nou. Nu e dificil, nu?

Control: Pentru a porni un nou joc tasteaza !fazan dupa care !intra ca sa intri in joc. O data pornit va trebui sa alcatuiesti raspunsurile corecte si cat mai multe pentru ati bloca adversarii. Jocul fazan este unul dintre cele mai vechi jocuri de logica si de cultura generale.

Cum se porneste jocul?

– Comanda de pornire a jocului Fazan Online este „!fazan” – Comanda de a partecipa la joc este „!intra”

– Alte comenzi disponibile sunt : !sari (in caz ca nu stii cuvantul), !ies (iesi din joc), !catalog (vizualizare catalog litere), !fazan top (vizualizare top jucatori), !stat (vizualizare informatii user). Puteti participa oricand la joc

– pentru ca jocul sa aiba continuitate nu aveti voie sa inchideti din prima;

– nu aveti voie cu denumiri, nume, cuvinte din alte limbi, cuvinte obscene, vulgare; – fara plural;

error: Content is protected !!