Scrabble Online

joaca Scrabble online

Scrabble online, joaca Scrabble online, Scrabble pe Net, joc scrabble www.FyestaChat.org/scrabble-online este cel mai popular loc unde poti juca Scrabble online, nu trebuie sa te inregistrezi.

Scrabble (distribuit în România și sub denumirea jocul cuvintelor) este un joc în care participanții formează cuvinte prin plasarea de litere pe o tablă având dimensiunile de 15×15 pătrățele. Cuvintele se pot forma pe orizontală sau pe verticală, precum la cuvinte încrucișate, iar punctajul obținut este mai mare atunci când literele folosite sunt mai rare (mai valoroase) sau când sunt plasate pe pătrățele divers colorate, care dau diferite bonificații, ale tablei de joc. Numărul de litere și valoarea lor sunt caracteristice fiecărei limbi și se raportează la frecvența apariției lor în limba respectivă. Cuvintele sunt valide doar dacă corespund dicționarelor acceptate oficial.

Un număr de site-uri oferă posibilitatea jucării online de Scrabble Online împotriva altor jucători, dar pe departe acesta este cel mai bun loc unde te poti intrece cu cei mai buni jucatori in timp ce poti discuta pe chat sau poti sa-ti faci noi prieteni.

Cel mai bun loc pentru a juca scrabble online ! www.FyestaChat.org este cea mai buna alegere pentru a juca Scrabble pe net fara batai de cap. Poti sa iti verifici cunostintele generale în timp ce cunosti si îti faci noi prieteni oriunde în lume.

Scrabble online – joaca Scrabble online. www.FyestaChat.org este cel mai popular loc unde poti juca Scrabble online, nu trebuie sa te inregistrezi(desi pentru o mai buna desfasurare a jocului si pentru a nu avea surprize recomand inregistrarea nick-ului).

Scrabble Online in Limba Romana este un super joc in care va trebui sa iti concentrezi toate cunostintele generate pe care le ai astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le are jocul si sa gasesti cuvintele care sa le folosesti pentru ai depasi pe toti.

Jocurile logice precum Scrabble online gratis te ajuta sa-ti dezvolti spiritul de observatie! Multe joculete logice si inteligente noi gratuite pentru toata lumea!

error: Content is protected !!