Trivia Online

Trivia Online, Joc Trivia online pe echipe, Trivia in romana

Bine ai venit pe cel mai mare site cu trivia online din Romania, Joaca Trivia online in limba romana, joc Trivia online pe echipe, cea mai mare comunitate de trivia online este pe FyestaChat.org
Trivia Online Romaneasca pe echipe are o imensa baza de datecu mii de intrebari unice, de calitate, atent selectate din mai multe domenii. Nu uita www.FyestaChat.org e locul unde poti juca trivia impreuna cu prietenii tai sau cu alti membrii necunoscuti din toata Romania.
Cum se joaca trivia online?
Pai este chiar foarte simplu, robotul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde si 3 indicii pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste cele mai multe puncte. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top! Fiind un joc foarte indragit am pregatit pentru voi mai multe indicii si am ales ca robotul de trivia sa accepte mai multe raspunsuri pe care sa le premieze.
Pe www.FyestaChat.org poti juca Trivia Online pe echipe fiecare echipa primind puncte in baza de raspunsurile corecte.
Cine are voie sa participe? – toti vizitatorii chit ca sunt inregistrati sau nu (au prioritate cei cu nickuri inregistrate)
Cum se porneste jocul?
– Comanda de pornire a jocului Trivia Online este „!trivia”
– Pentru a partecipa la joc trebuie doar sa raspunzi corect.
– Pentru a proteja nick-ul (porecla) trebuie sa scrii in privatul robotului !protect parola si iti va afisa urmatorul mesaj: „Protectie pentru NICk este activata. Pentru a putea fi recunoscut de acum de BooT trebuie sa te loghezi. Pentru logare: !login PAROLA (no ignore)”

 
error: Content is protected !!