Server Irc:   Irc.fyestachat.org:6667      Canal principal: #Romania           Canal muzica: #RadioFyesta         Canale jocuri: #Trivia #Scrabble #Fazan          Listen Radio Fyesta: http://radio.fyestachat.org:7000/listen.pls         Email:: fyestachat@gmail.com         site-ul oficial: http://fyestachat.org
<

Vrei un znc gratis? FyestaChat oferă utilizatorilor fideli al serverului de chat znc-uri gratis. Contactează-ne direct pe chat

Adăugat de MANNY on Mai 21, 2018 Powered By FyestaChat.org

business templates

Țînând cont de numărul tot mai mare al utilizatorilor fideli rețelei noastre de chat și mai ales in urmă creșterii cererilor de Znc gratuit, ne-am decis să punem la dispoziția lor oportunitatea de a avea pe rețeaua noastră ZNC GRATIS.. ..

Ce este un Znc?


Znc (IRC proxy). este un client de IRC care stă pe IRC atât timp cât calculatorul pe care rulează psyBNC-ul este
online și are conxiune la internet. ZNC fucționează asemenea unui tunel între ține și IRC. Când te conectezi la ZNC-ul tău, de fapt te conectezi la calculatorul (IP-ul) pe care rulează ZNC-ul. Apoi, de pe calculatorul acela te conectezi la IRC.


ZNC GRATIS .

Că să vorbim mai pe înțelesul tuturor despre ce este un Znc, este numele tău care rămâne pe chat chiar dacă tu ieși de pe chat sau închizi calculator. Este util în primul rând deoarece ești mereu online iar ce-i care îți vor scrie în privat le vei putea citi mesajele atunci când te conectezi.


Ce trebuie să știu despre Znc? .

Trebuie știut și membrii echipei noastre te vor informa înainte de a-ți atribui Znc-ul că el este gratuit atât timp cât îl folosești pe serverele noastre. dacă vrei să-l folosești pe alte servere o poți face numai contracost: 1,50euro/ luna.

Intră pe Chat, pe canalu #ajutor și vei primi un Znc! .
tagged with , , , , , , ,

Pentru orice alte informații, ne puteți găși si pe chat.innocent          Canalu : #Ajutor   →   →

ATENTIE!

Echipa FyestaChat NU este responsabila pentru distribuirea datelor dvs personale. Nici un membru al echipei administrative nu va va cere vreodata acest tip de informatii.